Het #metoo congres was een succes

»»Het #metoo congres was een succes

Het #metoo congres was een succes

2018-12-03T23:54:41+00:003 december 2018|

Het #metoo congres was een succes

Op 30 november 2018 was het #metoo congres van de Landelijke Vereniging van Vertrouwenspersonen. Een initiatief dat mede gedragen werd door CVPB. Ruim 335 vertrouwenspersonen bezochten het jaarlijkse congres in Nijkerk.

De dag werd geleid door Jitske Kramer, op het podium waren sprekers als Margriet Maris (voorzitter LVV), via video Tamara van Ark (staatssecretaris Ministerie SZW), Herman Geerdink (Algemeen Directeur FNV), Mirjam Engelen (Eigenaar De Beleidsonderzoekers), Janine Janssen (Lector Veiligheid en geweld in afhankelijkheidsrelaties), Wilbert Tomesen (voorzitter van het Huis voor Klokkenluiders) en een prikkelende dialoog als afsluiting tussen Jitske Kramer en Dolf Jansen.

Prachtige initiatieven en veelbelovende voornemens en plannen werden gepresenteerd. Als rode draad kan gesteld worden dat we op de goede weg zijn in het streven naar een prettige veilige (werk)omgeving voor iedereen doch er ook nog veel te doen is.

Tussendoor konden workshops bijgewoond worden over uiteenlopende onderwerpen. De aanwezigen konden hun hart ophalen en zich laten inspireren. Ook was er voldoende gelegenheid om met professionele vakgenoten van gedachten te wisselen en te netwerken.

Er was veel belangstelling voor het aanbod van CVPB. Zowel voor de opleidingen, incompany trainingen, onafhankelijke klachtencommissie als ook het Dilemmaspel.

Dank aan alle mensen die onze stand en presentatie bezocht hebben!