Incompany

»Incompany
Incompany2018-03-26T23:16:29+00:00

Incompany trainingen en workshops

Ben je op zoek naar een training voor het hele team of enkele collega’s? Wil je een programma dat past bij de wensen van jouw organisatie? Dan biedt een incompany training of workshop van het CVPB veel voordelen.

In een kleine groep leer en werk je, met collega’s, toe naar een gemeenschappelijk doel.

De leerstof is toegesneden op de eigen organisatie. Al onze trainingen worden aangepast/afgestemd aan jouw specifieke vraag of behoefte waardoor de theorie optimaal aansluit bij de praktijksituatie.

Vraag een voorstel aan
Gratis brochure
Incompany
  • Afstemming training op leerbehoefte van de individuele deelnemers is mogelijk

  • Tijdens de training wordt aandacht besteed aan teamvorming

  • Open communicatie, binding en doelgerichtheid zijn de kernwaarden binnen onze trainingen

Onze expertises

Populaire incompany trainingen

– 3 dagen van 09.00 tot 17.00 uur (er wordt een uur uitgetrokken voor de lunch en tussendoor zijn er enkele korte onderbrekingen/pauzes).
– Minimaal 3 en maximaal 9 personen. Deelnemers dienen tenminste te beschikken over een MBO+ denkniveau.
– Op de laatste dag is er een schriftelijk- en praktijkexamen, wanneer de deelnemers alle lesuren gevolgd en het examen positief afgerond hebben ontvangt men een persoonlijk certificaat dat geaccrediteerd is door de Landelijke Vereniging voor Vertrouwenspersonen.

Meer over de inhoud van de opleiding.

Over omgangsvormen kan gesteld worden dat deze per cultuur verschillen en mede impact hebben op de beleving van ons leven. Binnen organisaties gelden ook omgangsvormen. Deze verschillen per branche doch zijn er een aantal basisprincipes die overal van toepassing zijn:
Nemen we de ander serieus? Hebben we respect voor elkaar? Hoe gaan wij om met waardering? Hoe staan wij tegenover roddelen? Tijdens de workshop komen o.a. deze vragen aan de orde en gaan we samen de ‘gewenste omgangsvormen’ in kaart brengen.

Voor de één is het vanzelfsprekend om adequaat te reageren en de eigen mening kenbaar te maken echter is dat niet voor iedereen zo. Met de workshop assertiviteit gaan we dieper in op een effectieve manier van grenzen aangeven.

Verbeter de communicatie door wezenlijk contact te maken en te begrijpen wat de ander werkelijk bedoelt. Dat klinkt zó eenvoudig maar in de praktijk blijkt dat vaak anders te zijn. Tijdens de workshop wordt dieper ingegaan op het voeren van effectieve communicatie.

Met stemverheffing kun je misschien tijdelijk bereiken wat je wilt echter wanneer de ander zich aangetast voelt zal dat gevolgen hebben. Een andere vorm van omgang is geweldloze communicatie en het geven van feedback. Doel hiervan is dat je respect houdt voor de ander en middels feedback leert wat jouw gedrag voor effect op de ander heeft.

Een training of workshop toegesneden op de behoefte van de organisatie? Laat ons weten welke behoefte er is door onderstaand formulier in te vullen.

Diverse mogelijkheden

De suggesties aan de linkerkant zijn enkele opties. Graag komen wij met jou in contact om te onderzoeken hoe medewerkers, teams of organisatie tot groei en ontwikkeling gestimuleerd kunnen worden.

Doel

Elke training en workshop heeft als doel de prestaties te verbeteren middels het geven van inzichten en/of het creëren van bewustwording in gedrag, processen en patronen.

Aanpak

Een cognitieve benadering en theoretische modellen in combinatie met zelf ervaren dat wezenlijk resultaat oplevert en directe toepasbaarheid biedt naar de dagelijkse praktijk.

Vraag een voorstel aan

Incompany training of workshop

Dhr.Mevr.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief